Terug naar Opleidingen

Speech aan jezelf

Nieuwe energie vrij maken

Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken. De stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Ben Jij

Op een moment in je leven dat extra aandacht en markering vraagt.

Wil Jij

De voorbije periode met aandacht en respect afronden.
Met stimulerende eigen woorden de toekomst instappen.

Data

wintereditie
Voorbereidingsdag: vrijdag 13 december 2019: 9.00 – 17.00 uur
Feestelijk samenzijn met de speeches: vrijdag 10 januari 2020: 13.00 – 17.00 uur

Investering
€144,00 exclusief 21% BTW

Wil je contact met ons?

Interesse

Speech aan jezelf

Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken. De stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Hoe doe jij dat?

Met de Speech aan jezelf bieden Ruimte voor Helden en Bruno van den Elshout je een gegarandeerd gedenkwaardige gelegenheid om jezelf, in je eigen woorden, te laten toespreken door iemand die je dierbaar is. In een feestelijke en aandachtige setting, en in goed gezelschap.

Voorbereidingsdag
De feestelijke bijeenkomst wordt voorafgegaan door een voorbereidingsdag, waarvan we een deel buiten doorbrengen. We nodigen je samen met alle andere deelnemers (maximaal 15) uit om een dag lang ruimte te maken om aan de hand van oefeningen terug te kijken op de tijd die achter je ligt. Wat vertelt dat je? Welke patronen herken je?

Welk beeld ontstaat er, als vanzelf, over hoe je voort wilt reizen?
Bij afronding van de voorbereidingsdag heb je de eerste woorden van je speech op papier staan.

Tussentijd
In de tijd tussen de voorbereidingsdag en de feestelijke speechgelegenheid smeed je die eerste woorden tot je uiteindelijke speech. Je bedenkt wie je wilt uitnodigen om de speech aan je voor te dragen. Bij de speechgelegenheid zijn jij en degene die je speech voorleest samen bij ons te gast, in het aandachtige gezelschap van alle andere speechschrijvers en hun voorlezers.

Feest
Op een vrijdagmiddag ontmoeten we elkaar in een verzorgde sfeer bij Ruimte voor Helden, waar we alle speeches samen beluisteren en vieren. Je herinneringen aan deze bijzondere middag neem je na afloop mee naar huis, samen met een helder zicht op wat je de komende tijd te doen staat. Zwart op wit.

Voor jou?
Ben je benieuwd hoe een speech aan jezelf voor jou op dit moment van waarde kan zijn? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer. Vanaf 1 oktober kun je je inschrijven.

Foto: Nieuwjaarsspeech 2018, met op de achtergrond: NEW HORIZON #4558, 08.08.2012 – 22h00 / Bruno van den Elshout

 


Door wie?

ervaringen van anderen

'Die middag liet de verbondenheid van schrijvers en speechers zien. Prachtig om daar getuige van te zijn.'

Leo van Heereveld
manager en coach

'Het heeft me een impuls gegeven om ook na te denken over mijn jaar. In het ritueel van de speech krijgt dat wat je beoogt extra kracht.'Interesse?

Vul hieronder je gegevens in

[recaptcha]