Terug naar Nieuws

Een mooie toekomst: waar te beginnen?

3 juli 2019

Na de zomer starten we met Her-ijk jezelf en de toekomst. Priori-tijd voor jezelf, jezelf echt leren kennen en vandaar je leven vormgeven. Af en toe vertellen we iets over wat je in dit rijke verdiepende programma kunt verwachten.

Een mooie toekomst: waar te beginnen?
Yvonne vertelt in dit filmpje hoe wij daar tegen aan kijken.


De toekomst begint in het nu. Het programma ‘Her-ijk jezelf en de toekomst’ start o.a. met het kijken in het nu wat er achter je is, wat je meer en minder levendig maakt.

Hiervoor gebruiken we een aantal invalshoeken: je biografie, je gezin van herkomst en de patronen die er spelen. Terugblikken en door laten dringen wat er allemaal speelt zodat je vrijer in het nu kan zijn en daarmee vrijer een toekomst voor jezelf en de mensen om je heen kunt creëren.

Her-ijk jezelf en de toekomst start 10|11 oktober 2019. Een diepe duik in jezelf, in dat wat jou kenmerkt, levendig maakt en houdt. Negen maanden op pad met een groep levenslustige mensen die het de tijd vinden om weer eens goed in de spiegel te kijken: zichzelf te her-ijken en daarmee de toekomst. Op pad langs een rijk verdiepend programma van 6 maal 2 dagen.

Oogst

Je geeft jezelf hiermee zelfkennis, zelfvertrouwen, innerlijke rust, een krachtige focus en een diepere verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Zowel in je persoonlijke leven als op je werk.

Je kunt hier meer informatie vinden.