Bruno

Bruno van den Elshout

samenwerkingspartner

kunstenaar

recente autonome projecten:
Water naar de Zee Dragen [2019]
Whatever the Weather [2018/19]
NEW HORIZONS [2012/14]

info@photologix.nl
+31 6 146 330 72

Bruno van den Elshout is misschien wel vooral bekend door zijn fantastische project ‘New Horizons‘. Een jaar lang fotografeerde hij, met een speciale installatie, elk uur de horizon van de Noordzee. Een deel van de foto’s werd gebundeld in een prachtig boek. Het geheel werd gefinancierd door crowdfunding. Een hele prestatie, want het project kostte een slordige 100.000 euro.

Mijn levensmissie

Constructieve, coöperatieve en duurzame manieren van samenleven en -werken onderzoeken en beoefenen.

Achtergrond van Bruno van den Elshout

Ik werk als kunstenaar en geef vorm aan kunst- en onderzoeksprojecten die uitnodigen tot waardevolle ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden.

Ik doe dit met de bedoeling om constructieve, coöperatieve en duurzame manieren van samenleven en -werken te onderzoeken en te beoefenen.

Op deze website laat ik een selectie van mijn werk zien. Dat bestaat uit autonome projecten en eenmalige werken, al dan niet op uitnodiging bedacht en gemaakt.

Wil je weten waar je mij of mijn werk in levenden lijve kunt treffen – in de vorm van een ontmoeting, lezing, interview, tentoonstelling, publicatie of anderszins – abonneer je dan op mijn nieuwsbrief Mee op Avontuur, waarin ik eens in de maand deel wat ik meemaak en over mijn plannen vertel.