Contact

Bezoekadres

Leggeloo 29
7991 PW Dwingeloo

Daarnaast tot 1 februari 2021:
St Jacobstraat 137
2512 AN Den Haag
Zie de routebeschrijving hieronder.
Routebeschrijving
Parkeren

Email

info@ruimtevoorhelden.nl

Kvk

599 13 037

Btw

85 369 2312

Triodos Bank

IBAN: NL33 TRIO 0781 4250 42
BIC: TRIONLZU
t.n.v. Ruimte voor Helden
Den Haag

Mail ons

Heb je vragen over onze diensten, onze producten of een nieuw idee? Wil jij ook je gewoon je bijzondere zelf zijn in de wereld?

Routebeschrijving

Fietsend/lopend

De St. Jacobstraat ligt in de buurt van het Stadhuis van Den Haag. Het is een voetgangersstraat die het Spui verbindt met de Wagenstraat. De straat ligt vlakbij het Filmhuis/Theater aan het Spui en op de hoek van de straat is restaurant Spize. Vanaf het Spui komende loop je tussen een oude muur aan de rechterkant en restaurant Spize – het Filmhuis/Theater aan het Spui aan de linkerkant de St. Jacobstraat in.

* Aan je linkerkant kom je vervolgens in een hoek een stalen wenteltrap en ‘hellingbaan’ tegen. Let op, want de wenteltrap is echt in een hoekje.
Om ons pand te bereiken ga je de stalen wenteltrap op; wij zitten op de 2e etage. Bij nummer 137 is de ingang – dat is de tweede deur op de 2e etage.
We zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Openbaar vervoer

Zowel vanaf Den Haag Centraal (CS) als Hollands Spoor ongeveer 10 minuten lopen.
Je gaat Den Haag CS aan de kant van perron 1 uit. Dan loop je naar de overkant, voorbij bloemenkiosk “Betaalbare romantiek – Henkies hoekie’ en gaat de winkelstraat in met rechts Gall en Gall.
Dan loop je helemaal rechtdoor, op een gegeven moment zie je rechts een wit gebouw – het Stadhuis.

Je steekt de straat = het Spui – over en dan zie je een grasveld en een kerk (de Nieuwe Kerk). Links daarvan is een straatje, dat is de St. Jacobstraat. Zie ook de beschrijving hierboven. *

Vanaf Hollands Spoor neem je de uitgang richting Centrum, je loopt rechtdoor (Stationsstraat).
Bij de Amsterdamse Veerkade ga je naar rechts, dan links de Kranestraat in.
Nog een keer rechts en dan ben je in de St. Jacobstraat. Aan je rechterhand zie je in een hoek een stalen wenteltrap naar boven, wij zitten op de 2e etage, helemaal boven. Zie ook hierboven bij *.

Kom je met de Randstadrail dan stap je uit bij halte Spui. Deze halte heeft vele uitgangen, je kunt het beste uitgang K-Kalvermarkt nemen, dan kom je bij het Stadhuis eruit.

Vanaf het Spui komende loop je tussen een oude muur aan de rechterkant en het restaurant Spize en Filmhuis/Theater aan het Spui aan de linkerkant de St. Jacobstraat in.
Aan je linkerkant kom je vervolgens in een hoek! een stalen wenteltrap tegen, wij zitten op de 2e etage, helemaal boven.
Zie ook hierboven bij *.

Parkeren – auto

Adres voor dichtstbijzijnde parkeergarages:

Spui STADHUIS   (3.00 euro per uur, max per dag 30 euro)
Schedeldoekshaven 90
2511 EN Den Haag

of

Spui CENTRUM  (3.00 euro per uur, max per dag 30 euro) –
Schedeldoekshaven 90
2511 EN Den Haag

In de parkeergarage neem je de uitgang Stadhuis/Bibliotheek, je komt dan via trappen in de hal van het Stadhuis uit. Vanaf de trap ga je naar rechts naar de uitgang van het stadhuis.
Je loopt naar buiten, gaat even naar links en dan naar rechts en steek je vervolgens de straat (= het Spui) over.
Je gaat het straatje St Jacobstraat in (tussen een muur en restaurant Spize)
Vrij snel is links een stalen wenteltrap naar boven (in een hoek) – boven de gemeentelijke ombudsman. Let op, want de wenteltrap is echt in een hoekje. We zitten op de 2e etage – de ingang is bij nummer 137

Ook dichtbij (450 meter lopen): Parking Turfmarkt
Schedeldoekshaven 204
2511 EZ Den Haag
Tijdelijk Actietarief: €2,75 per uur
Max. dagtarief €25

Veerkaden – Q Park (ruim 4 euro per uur)
Amsterdamse Veerkade 30 / ingang Kranestraat
2512 AJ Den Haag
Als je uit de parkeergarage komt loop je naar rechts, dit is de St Jacobstraat.
We zitten boven de Gemeentelijke Ombudsman, neem de stalen wenteltrap naar boven. Let op, want de wenteltrap is echt in een hoekje. We zitten op de 2e etage – de ingang is bij nummer 137

Zoek je parkeergarage
Via deze link kun je de goedkoopste parkeergarage zoeken en gebruiken via Parkmobile en Park-line app – zoek op St Jacobstraat 137 Den Haag.

LANGER PARKEREN

P+R Hoornwijck Den Haag (Rijswijk)
Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk
Als je een hele dag bij ons verblijft kun je er ook voor kiezen om verder weg te parkeren in Rijswijk en dan met tram 15 naar ons toe te komen. Kosten zijn 5 euro per dag incl. tramkaartje voor 1 persoon.
Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De afstand van P+R Hoornwijck naar de tramhalte Laan van ’s Gravenmade waar de Binnenstad Express stopt is 260 meter. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Elke 10 minuten rijdt tram 15 in ongeveer 13 minuten naar Den Haag centrum.