Elke

Elke Scheffers

projectleider
interimmanager
illustrator
coach

info@projectburoscheffers.nl
+31 6 11 36 06 60‬

Het gaat Elke om actief leren.
Theorie zet ze om in concrete opdrachten, onderzoeksvragen waar je zelf mee aan de slag gaat.

Mijn levensmissie

Mijn missie is mensen en organisaties bij hun kern te brengen én helpen deze vervolgens te laten zien.

Achtergrond van Elke Scheffers

Ik word blij als organisaties en mensen hun eigenheid tonen. Hen hierbij helpen is mijn ding, in welke vorm dan ook: in een tentoonstelling, een product, juist op het persoonlijke vlak of in teams. Het gaat er mij om jezelf te laten zien in volle glorie.

Museumwerk

Ik werk graag voor musea. Het is een vrije creatieve sector waar je goed werk moet leveren. Doe je dat niet, dan lopen bezoekers gewoon door. De lat ligt dus hoog en tegelijk moet je ook durven vertrouwen in je eigen kunnen en de samenwerking met anderen.

Coaching

De liefde voor het leven en de liefde voor de mens maakt dat ik individuen, teams en organisaties graag help bij hun ontwikkelstuk. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is jezelf te mogen zijn. Anderen vanuit mijn creativiteit hierbij helpen is geweldig om te doen.

Ik werk vanuit mijn Projectburo Scheffers.

Projectburo Scheffers is een eenmanszaak. Toch noem ik het een buro, omdat het werk dat ik doe, wij doen, altijd in samenwerking is. In samenwerking met de opdrachtgever, vrijwilligers en professionals. Het is het samenspel van al die ideeen, ervaringen en wensen waar we mee aan de slag gaan en die resulteren in iets waar we trots op zijn. En het woord project in Projectburo Scheffers, dat komt van het tijdelijke, het doel wat we voor ogen hebben. En van daaruit kan er weer iets nieuws ontstaan.