Terug naar Nieuws

Nieuwe website staat online

3 mei 2018

Tags: , ,

Ik zou wel een nieuwe website willen, het liefst voor de zomer 2018′, sprak Yvonne eind december 2017.

Dezelfde dag kwam ze op facebook een bericht tegen van Sefrijn Langen. Die kende ze wel, maar wist eigenlijk niet dat hij via zijn bedrijf  How about Yes ook websites bouwde.

Het klikte en een vlot en inspirerend proces volgde.
Sefrijn Langen ontwierp en bouwde de website. Vlot met een mooie mix tussen gestructureerd planmatig en creatief organisch. In 4,5 maand. Met flexibiliteit, inspelend op onze wensen en communicatief. Sefrijn Langen kan je bereiken via How about Yes.

Margot Timmer keek, kijkt en schrijft mee om de juiste woorden te gebruiken, zodat we steeds beter vindbaar zullen worden voor mensen die nou juist bij ons een teamtraining, coaching of een leiderschapstraining willen doen.

Op de foto vieren we onze teamsamenwerking.