Terug naar Nieuws

Op avontuur!

19 november 2018

Tags: , , , , , ,

We gaan op reis … sterker … we gaan op avontuur ….

Bij een reis weet je waar je naartoe gaat. Bij een avontuur hoor je wel ‘de oproep’, maar weet je niet precies waar je uit gaat komen. Zeker is dat je er anders uitkomt dan dat je er in gaat.

Experimenteren in een veilige setting

Dat lijkt Klaas wel wat: Klaas ziet zichzelf als vernieuwend (modern, eigentijds), verbindend en creatief. Hij wil de komende twee jaar de tijd nemen om in het proces van openen en kwetsbaarheid te groeien. ‘Ik wil langere tijd met/aan mezelf kunnen werken en ook soms iets kunnen parkeren omdat ik weet dat het toch wel terugkomt. Het is mooi om daar mee te kunnen experimenteren binnen de context van de veiligheid van de groep. Dat kan zowel op het werk als thuis met de kinderen veel opleveren’.

Klaas Huls werkt bij de gemeente Rotterdam bij het cluster maatschappelijke ontwikkeling als programma manager. Hij werkt daar graag en wil, in en voor de stad, liefst zichtbare resultaten boeken. Klaas wil “buiten” in de stad en bij de mensen zijn. “Binnen” op kantoor, ervaart hij een andere wereld. Heel eerlijk vertelt hij: ‘Ik heb de nodige oordelen over de kantoorwereld. Ik geef toe dat dat niet helemaal eerlijk is en dat ik me meer kan openen, me meer kwetsbaar kan opstellen en de mensen daar meer een kans kan geven. Welke afstand en welke nabijheid is passend? Hoe geef ik collega’s de juiste aandacht? En ook al lukt iets niet direct, het wordt wel echter, ik kan er wel sterker in worden’.

Waar dit toe gaat leiden?

Klaas weet het niet, wat hij wel weet is dat hij het aangaat.
Wat dan? Nou, de tweejarige leergang Leiderschap vanuit de Toekomst.
Daarmee gaat hij zichzelf aan en zorgt hij voor een omgeving waarin dat op een inspirerende en veilige manier gebeurt.

Wil jij ook op avontuur?

Wil je weten of deze leergang past bij het avontuur dat jij wilt aangaan?
Kom donderdagmiddag 10 januari 2019 naar onze Ontdekmiddag.
Ontdek iets over jezelf en ontdek of wij en onze werkwijze jouw avontuur recht doet.

Je ontmoet dan gelijk mensen die zich al hebben ingeschreven voor de leergang, waaronder Klaas.