Terug naar Nieuws

Quest: Heb jij de ideale baan?

10 december 2018

Tags: , , , ,

Werken is vaak een belangrijk deel van ons leven. De manier waarop we ons werk, onze baan, ervaren bepaalt dus voor een belangrijk deel onze kwaliteit van leven.

Onlangs hebben we een test gemaakt waarmee je een klein reisje, in heldentermen een quest, kan maken om te kijken of jouw baan bij jou past. Of te wel of jij je ideale baan hebt.

Veel mensen hebben de quest al gedaan

Wat leuk is: veel mensen hebben afgelopen periode deze quest gedaan omdat ze nieuwsgierig waren. Nieuwsgierig naar hun score. Omdat ze zichzelf verder wilden ontdekken, omdat ze verder willen groeien en bloeien.

Wat vertelt de quest aan mij?

Ik, Marc Verheij, heb de quest natuurlijk zelf ook gedaan en de uitslag is dat deze baan helemaal bij mij past. Ik had ook niet anders verwacht.

Ik was wel nieuwsgierig hoe het door ons een aantal maanden geleden gecreëerde advies nu op dit moment voor mezelf zou werken. Dat advies is o.a.: lekker bezig blijven en mezelf ontwikkelen, kansen pakken en risico nemen, volgen wat kriebelt of ontluikt. Jezelf serieus nemen.

Mezelf serieus nemen

Ik blijf lekker bezig en wil me blijven ontwikkelen. Afgelopen periode kwam ik tot de ontdekking dat ik mezelf nog meer serieus kan nemen. Dat ik gewoon mag zijn wie ik ben: ‘met stilte en met de kracht van oprechte authenticiteit’.
Dit citaat was de feedback die een collega onlangs meegaf in een door hem geschreven boek. Het duurde even voordat ik de feedback echt kon innemen en voluit kon beamen dat dat is wie ik ben.

Mooi zo’n quest!

Wil jij ook de quest doen?