Terug naar Nieuws

Voorpret ‘Gewoon je bijzondere zelf zijn’ met Annemarie Sour

11 december 2018

Tags: , , ,

Inspirerend samenzijn met Annemarie Sour in Schiedam.

Annemarie Sour heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van bevlogen onderzoeksjournalist naar een eigentijdse vorm van project- en gebiedsontwikkelaar. Daarmee op eigenwijze gestalte gevend aan de nieuwe omgevingswet, zie bijvoorbeeld het project Let’s go West.

Al pratende werd het idee geboren om Annemarie centraal te stellen tijdens een ‘Gewoon je bijzondere zelf zijn’.

Marc Verheij zal Annemarie interviewen over haar passie voor gebiedsontwikkeling, haar maatschappelijke betrokkenheid en haar bevlogen wijze de buurt in een heel vroeg stadium te betrekken bij de gebiedsontwikkeling. ‘Zonder de bewoners en de ondernemers in de wijk kan je geen gebied ontwikkelen’.

Ook is het interessant te horen hoe Annemarie kijkt naar het projectteam waarmee zij samenwerkt. Hoe houd je met elkaar de spirit scherp en positief terwijl het project jaren duurt en er nog geen euro hun kant opkomt.

Zie hier de details.