Terug naar Voor jouw ontwikkeling

Aura Reading

Wat vertelt jouw energieveld?

Alles bestaat uit energie. Soms heeft deze energie een vaste zichtbare vorm. Vaak is de energie vormloos en onzichtbaar. Maar voor eigenlijk elk mens wel voelbaar.
Er is veel informatie op te halen uit dit onzichtbare energieveld. Ook als persoon hebben we een energieveld in beweging, waarin allerlei informatie is opgeslagen. Energie in het heden en ook energie van verre tijden terug die nu nog bij je is. Of energieverbindingen met andere mensen, thema’s. Bij een aura reading stem ik me af op het energieveld in en om jou heen, om op die manier informatie op te halen rond een vraag of thema van jou.

Ben Jij

Nieuwsgierig wat er - net - onder de oppervlakte speelt bij jou?

Wil Jij

Alle aandacht voor jou alleen.
Meer inzicht hoe je energieveld een rol speelt bij jouw vraag/thema?

Data
Op een moment dat past in je agenda.

Locatie
Online of live
Leggeloo 29
Dwingeloo – Drenthe

Investering
€ 100,00 incl. 21% BTW
Een reading duurt tussen de 1 en 1,5 uur.

Wil je contact met ons?

Interesse

Over Aura Reading

Alles bestaat uit energie. Soms heeft deze energie een vaste zichtbare vorm, zoals een tafel, stoel of een gezichtsuitdrukking. Vaak is de energie vormloos en onzichtbaar. Maar voor eigenlijk elk mens wel voelbaar.
Er is veel informatie op te halen uit dit onzichtbare energieveld. In familie- en organisatieopstellingen werken we daarmee en zoeken we dat energieveld expliciet op om te kijken wat er speelt. Ook als persoon hebben we een energieveld in beweging, waarin allerlei informatie is opgeslagen. Energie in het heden en ook energie van verre tijden terug die nu nog bij je is. Of energieverbindingen met andere mensen, thema’s. Nu of vanuit het verleden in dit leven en verder terug.

Aura reading

Bij een aura reading stem ik me af op het energieveld in en om jou heen. Sommige readers zien kleuren om iemand heen, ik niet. Ik krijg (metaforische) beelden te zien en teksten ’te horen’.

Bij een aura reading is het globale stappenplan als volgt:

Mogelijke vormen van aura reading

Er zijn verschillende vormen mogelijk, je kunt denken aan:

  1. Je hebt een vraag/thema; ik doe een reading. Vaak laat ik een bloem/plant opkomen (kan ook iets anders zijn) en op die manier komt de informatie over je energieveld en je vraag/thema vrij.
  2. Je hebt een vraag/thema: Ik tune in op een vorig leven en kijk hoe het thema cq de gebeurtenissen in dat leven nog doorwerken bij de vraag/thema dat je hebt ingebracht. En welke beweging daarin wil en/of mogelijk is.
  3. Je bent nieuwsgierig wat je intentie voor dit leven is, ik stem af op het moment vlak voor je geboorte en kijk wat er zich als intentie wil laten zien.
  4. Je wilt informatie over de gids/gidsen die bij je zijn, dit kan met of zonder specifieke vraag.

Live of via beeldbellen

We kunnen de reading bij mij op locatie in Drenthe doen of via Skype, FaceTime of WhatsApp beeldbellen.
De plek maakt geen verschil ten aanzien van de diepgang of kwaliteit van de reading.


Door wie?

ervaringen van anderen

Jij/jouw woorden als zuivere brug naar een deel van mij wat voor mij verborgen is. Je maakte beeldend helder wat voor mij belangrijk is.

Iris Schlagwein
Auteur bij Iris Schlagwein coaching

Door in een voor mij onzichtbare dimensie te voelen/kijken/ ervaren word je bewust wat er is. Je hoeft er maar om te vragen en het komt.

Julia Bonte
Eigenaar Bloemenwinkel De Iris - Den Haag

Interesse?

Vul hieronder je gegevens in