Terug naar Voor jouw ontwikkeling

Coaching

persoonlijke ontwikkeling

'Ik heb net een overstap gemaakt naar een nieuwe functie en ik kan wel wat extra reflectie gebruiken. Juist van buitenaf, zodat ik alles open kan bespreken zonder dat wat ik vertel een eigen leven gaat leiden.'

'Ik ben op zoek naar het vinden van de juiste energiebalans tussen mijn werk en privé leven. Ik merk dat ik op dit moment roofbouw op mezelf pleeg.'

'Ik weet goed wat ik wil, maar het kost me moeite om mijn afdeling mee te krijgen.'

Ben Jij

Benieuwd wat er ook nog in jou zit.
Bereid ander gedrag uit te proberen.
Op zoek naar een nieuwe balans.
Nieuwsgierig naar een andere kijk op je omgeving.

Wil Jij

Alle aandacht voor jou alleen.
Bewustwording.
Weten wie je bent.
Lekker in je vel zitten.
Jezelf ontwikkelen.
Nieuw gedrag bijleren.

Data
Coaching bieden we het hele jaar individueel aan. Zo kan je starten wanneer je wilt.

Locatie
We werken zowel via beeldbellen als in onze ruime werkruimte in Dwingeloo – Drenthe of buiten in de natuur.

Tarief per uur, vanaf 1 januari 2024

€  85,00 incl. 21% BTW voor zzp-ers/particulieren

Bedrijven via een offerte.

wil je een vrijblijvend
intakegesprek aanvragen?

Interesse

Over coaching

Bovenstaande citaten hebben we opgetekend van coachee’s die bij ons coaching hebben gevolgd. Coaching, persoonlijke ontwikkeling, is uiteraard voor iedereen anders. We stemmen de gesprekken en onze methodiek af op jouw persoonlijke thema’s, situaties en leerwijze.

In een serie coachingsgesprekken kijk je naar wat je wilt en welke beweging nodig is in je denken, voelen en doen. Wij bieden, naast een luisterend oor, simpele modellen en oefeningen aan die je bewust maken van je achterliggende drijfveren en patronen.
We werken met overtuigingen en concreet gedrag.

patronen

We gaan ervan uit dat iedereen iets wil met zijn leven. Dat iedereen voldoende potentieel heeft om zijn wensen waarheid te laten worden. We bouwen gedurende ons leven patronen op, die ons daarbij helpen, maar die ons op een gegeven moment ook kunnen blokkeren. Deze patronen zijn in de vorm van gedachten en overtuigingen in het hoofd opgeslagen en in de vorm van spanningen in het lijf.

lichaamswijsheid

We kunnen, indien jou dat past, ook werken met het lijf: in ons lichaam zit veel opgeslagen wat we ons niet altijd bewust zijn. Terwijl ons lijf wel veel informatie heeft over wat we bijvoorbeeld wel of niet willen. We hebben niet voor niets de uitdrukkingen als ‘de knoop in je maag’, ‘een bezwaard hart’, ‘lood in de schoenen’. Leren om meer bewust te zijn van de signalen in je lichaam, maakt dat je in een gesprek of overleg sneller reageert vanuit wat jij wilt in plaats van achteraf spijt te hebben dat je ja hebt gezegd op iets wat je eigenlijk niet wilt.

structurele veranderingen

De kracht van onze wijze van coaching is dat we in staat zijn te bewegen tussen gedrag en diepgewortelde patronen. Dit kunnen emotionele gebeurtenissen van jouzelf of gebeurtenissen in je systeem van herkomst zijn van langere tijd terug die nog steeds hun invloed op je gedrag in het heden hebben. Belangrijk is dan om wat in het verleden ligt ook daar te laten. Dat geeft ruimte en bewegingsvrijheid in het nu en voor je toekomst.
Dat leidt tot structurele veranderingen.

Wat we aan jou vragen is de bereidheid om naar jezelf te kijken en je te verbinden met en verantwoordelijkheid te nemen voor  wat je wilt. Het gaat immers om jouw persoonlijke ontwikkeling.

vertrouwelijkheid

Informatie over het traject is vertrouwelijk en geven we nooit zonder toestemming van de coachee aan een ander dan de coachee.


Door wie?

ervaringen van anderen

'Bij Ruimte voor Helden maak je een ontdekkingsreis naar wie je bent, je onontdekte talenten en waar je blokkades en kracht liggen.'

Annemarie Sour
partner van Woh, onderzoek, concept, communicatie-projecten

'Gewoon maar voelen'n plaats van er alsmaar over te praten en reflecteren, dat was precies wat ik nodig had.'

Mirjam Streumer
The Monkies

Interesse?

Vul hieronder je gegevens in