Terug naar Voor jouw ontwikkeling

Een goed gesprek

waarderend onderzoeken

Drie uur lang alle tijd van de wereld om te verkennen wat jou beweegt, wat je daarin misschien tegenhoudt, en hoe je ruimte kunt maken voor wat je te doen staat.

Ben Jij

gedreven, en voel je je verantwoordelijk voor wat jij, jouw team of organisatie de wereld te brengen heeft?

op een punt in je leven of werk dat je uitnodigt om met aandacht te kijken waar je nu staat en wat je dat vertelt?

steeds meer bereid om de wereld tegemoet te treden met alles wat je bent en waar je in gelooft?

Wil Jij

verkennen hoe jij de volgende beweging in jouw onderneming, afdeling of organisatie in kan zetten.

liefdevolle aandacht van iemand die met je mee kan denken en tegen je in, met ruimte voor niet-weten dat bij transitie en transformatie komt kijken.

je uitspreken over wat er voor jou wezenlijk toe doet, en daar je energie en enthousiasme duurzaam aan kunnen geven.

je gehoord en begrepen voelen, en samen helderheid scheppen in wat je al aanvoelt maar waar je misschien de woorden nog niet voor vond.

Data
We stemmen af wanneer we gelegenheid zien om elkaar met volledige aandacht drie uur lang te kunnen ontmoeten.

Locatie
In overleg, afgestemd op de vraag.

Investering
€ 360,00 excl. 21% BTW

Wil je contact met ons?

Interesse

Over een goed gesprek

Drie uur lang alle tijd van de wereld om te verkennen wat jou beweegt, wat je daarin misschien tegenhoudt, en hoe je ruimte kunt maken voor wat je te doen staat. Vrijuit praten met een aandachtige gesprekspartner die goed tussen de regels kan luisteren naar wat jou werkelijk beweegt, en wat dat je vertelt.

Ik wil de ideeën die ik heb graag onderzoeken met iemand die met een frisse, eerlijke en liefdevolle blik naar me luistert en met me meekijkt, die me bevraagt en bemoedigt om mijn eigen pad te blijven bewandelen.’

Je hebt oog voor wat er in de wereld gebeurt, en ook voor de plek die je inneemt binnen je eigen onderneming of de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt vooruit en ziet, misschien als enige, dat er iets anders nodig is dan wat bracht waar je nu bent cq jullie nu zijn.

Je werkomgeving is dynamisch, je hebt uiteenlopende en soms tegenstrijdige belangen bij elkaar te brengen. Mogelijk vraagt ook je thuissituatie of privéleven om aandacht. Voor dat alles is niet altijd de gewenste ruimte, dat levert dan spanning op. Soms geniet je daarvan omdat je snel kunt schakelen en graag op de proef gesteld wordt. Maar er zijn ook momenten waarop het omgaan met de druk je meer energie kost dan je lief is. En je misschien aan jezelf voorbij gaat, of belangrijke signalen over het hoofd ziet.

Je verlangt naar afwisseling. Om in je drukke leven ook te kunnen kiezen voor ontspanning en reflectie. Ruimte om te reflecteren, te dwalen, te relativeren. De vrijheid ervaren van het even niet te hoeven weten, niet te hoeven presteren en te verantwoorden. Zodat je daarna juist met verse bevlogenheid en plezier weer aan het werk kunt gaan. Helder, afgestemd en doeltreffend.

Een goed gesprek geeft je de ruimte om vertrouwelijk te reflecteren, vrij te associëren, extreme horizonnen te verkennen, het persoonlijke en het zakelijke even níet van elkaar te hoeven scheiden. Je vrije flow van denken en voelen onder woorden te brengen, en tot nieuwe inzichten te komen over hoe je wilt voortreizen.

Voor Een goed gesprek maak je drie uur ruimte vrij in je agenda op een moment dat dat jou past. We bepalen in overleg welke locatie en setting de beste bedding bieden aan wat jij wilt beleven.

Wil je graag Een goed gesprek met één van ons voeren?
Neem dan contact op.


Door wie?

ervaringen van anderen

'Met Yvonne krijgt ieder gesprek een bijzondere wending, we komen altijd ergens uit waar ik veel aan heb.'

Rutger Planken
Global Director eCommerce Development & New Business Models

'Yvonne is in staat om de rijkdom en gelaagdheid van een organisatie te duiden en aan te geven hoe je daarmee om kan gaan.'

Marike Lendering
Interimmanager gemeentelijke overheid

Interesse?

Vul hieronder je gegevens in