Terug naar Nieuws

Zomer Special over Persoonlijk Leiderschap

6 juli 2018

Persoonlijk Leiderschap; wat is dat dan?

Speciaal voor deze zomer een hele Zomer Special over Persoonlijk Leiderschap. Om te bladeren en af en toe weer erbij te pakken. En je te spiegelen wat voor jou Persoonlijk Leiderschap is.

Vier sleutels naar Persoonlijk Leiderschap

We belichten In deze Zomer Special de vier sleutels die wij als ingangen naar Persoonlijk Leiderschap onderscheiden: Kompas, Aandacht, Luisteren en Reflectie.
We hebben in de loop van de jaren al werkende, zowel met individuen als samenwerkingsrelaties in persoonlijke en werksituaties, ervaren en geleerd dat deze sleutels toegang geven tot je Persoonlijk Leiderschap.
Met deze sleutels ontdek je wie je bent en wat je wilt. Leer jezelf te waarderen en te volgen.

Center line, zelfvertrouwen en kerntalent 

Daarnaast vind je persoonlijke verhalen van Margot Timmer, Elke Scheffers en Jörg Bauer, zij vertellen over wat hen helpt bij het nemen van leiderschap.

Margot Timmer  vertelt over het vinden van haar ‘center line’ en hoe ze is gaan geloven dat ze haar geld kan verdienen met wat ze het liefste doet. En dat is niet meer hele dagen achter de computer. Wat dan wel? Lees het in de Zomer Special.

Elke Scheffers vertelt over hoe ze zichzelf echt is gaan zien en gaan waarderen.

Jörg Bauer vertelt smakelijk over hoe hij zijn kerntalent van vroeger ook nu in zijn werkomgeving gebruikt.

Veel leesplezier met deze Zomer Special over Persoonlijk Leiderschap!

Mocht je jouw Persoonlijk Leiderschap willen ontdekken of een boost willen geven, kijk dan ook even bij de leergang Leiderschap vanuit de Toekomst,  10/11 oktober start weer een nieuwe groep.

Wil je op de hoogte blijven van interessant lees- en luistermateriaal over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, leiderschap, teamsamenwerking? Geef je rechtsonder aan de website op voor onze nieuwsbrief.