Terug naar Nieuws

24 uur horizon kijken

1 oktober 2018

24 uur op het strand, in ‘onze achtertuin’, kijken naar de horizon. Lopen langs de zee. Even dommelen in mijn luie stoel. Warmen aan het vuur. De maan en de sterren bewonderen. Warm hebben, koud hebben. Regen en wind trotseren, wel 10 keer denken, waarom doe ik dit? En toch steeds doorgaan of liever gezegd weer de keuze maken om  in te stappen, zonder weg geweest te zijn.

Zaterdagavond om 18.30 uur verzamelden we, om op zondagavond 20.30 uur weer terug te zijn bij het verzamelpunt.

De 24uur horizon watch wordt met enige regelmaat georganiseerd door Bruno van den Elshout.

In 2014 was ik ook van de partij.
En nu zei mijn lijf dat ik weer mee ging doen, mijn hoofd had daar niets tegen in te brengen.
En ik ontdekte veel over … ‘loserschap’.
Wil je weten wat ik ontdekte, lees hier.

.