Terug naar Nieuws

Nieuwjaarsspeech 2019

13 oktober 2018

Tags: , , , , ,

Het laatste kwartaal van 2018 is al even op weg. Herfstgeuren en zomerse zon wisselen elkaar af. In een kwartaal kan nog veel verschijnen en gebeuren.

Tegelijkertijd zijn we in het drietal Bruno van den Elshout, Marc Verheij en Yvonne Versteeg al weer een aantal keren bij elkaar geweest om onze aandacht te richten op Nieuwjaarsspeech 2019. Ons jaarlijkse evenement waarbij je terugblikt op het lopende jaar en vooruit mijmert over het jaar wat gaat komen. Als vanzelf komen er dan woorden waarmee je je nieuwjaarsspeech aan jezelf schrijft, die je in januari laat voordragen aan jezelf door een dierbare in een feestelijke aandachtige bijeenkomst bij Ruimte voor Helden.

In onze voorbereidingsgesprekken kijken we wat er naar boven komt en waar ons gesprek ons moeiteloos naar toevoert. Want dat geeft de input voor de invalshoek van ‘het evenement Nieuwjaarsspeech 2019’. Zo zijn onze voorbereidingsontmoetingen al precies wat Nieuwjaarsspeech 2019 gaat zijn en dus al is.

Dit jaar zijn dat de vragen: Wat wil ik, Wat wil via mij vorm krijgen en Wat staat mij te doen?
Uitnodigende vragen waarmee we zowel zullen terugblikken naar 2018, als vooruitkijken naar 2019.

Voelt het voor jou passend om dit jaar deel te nemen?
Van harte welkom!

Meer informatie en de mogelijkheid tot  aanmelden vind je via deze link.
Dit is mogelijk  tot maandag 10 december 2018.
Daarna sluiten we de inschrijving om ons te concentreren op de voorbereidingen met de mensen die zich tot dan toe hebben aangemeld.