Terug naar Nieuws

Afscheid van onze ruimtes in Den Haag – memory-lane 1

23 januari 2021

Tags: , , ,

Vorig jaar vierde ik uitbundig mijn 60e verjaardag: vier dagen lang. Met een etentje, een interview, een expositie. Na afloop zeiden Marc en ik tegen elkaar: het leek wel of we uitgezwaaid werden! Hoe waar bleek dat te zijn!

Komende week pakken we de spullen in van ons werkpand in de St Jacobstraat. Geen groots afscheid, zelfs geen kleintje. Om mezelf toch mee te nemen in het loslaten van onze eigen werkplek in Den Haag, zat ik afgelopen week ineens in allerlei foto’s te bladeren. En kwam er het idee voor een ‘memory-lane’ te voorschijn. Die ga ik de komende week posten.

Als dank voor de mooie 8.5 jaar St Jacob. Een uitbundig dank aan de plek in de stad en de ruimtes die bedding, lucht en ruimte hebben gegeven aan de ontwikkeling van ons en zovelen anderen.

In deze eerste post: het opknappen van de St Jacob.