Terug naar Nieuws

Finale Memory-lane 8,5 jaar St Jacob: Huis en Haven voor collega’s

29 januari 2021

Tags: , , ,

De Jacob was ook een thuishaven voor velen: ruim 30 collega-trainers en -ondernemers. Met hen hadden talloze mensen een goede, verdiepende tijd in de ruimtes van de St Jacob. Zo leuk om af en toe iemand tegen te komen die onze ruimtes als heel vertrouwd kent, terwijl wij henzelf niet kenden.

De naam St Jacob verwijst naar vele pelgrimsroutes. Vandaar dat we ons overleg met onze buren ‘Het Santiaga-overleg’ noemden. Naar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Samen wilden we de St Jacobstraat een prettiger aanzien geven, dat resulteerde in bloembakken in onze straat die we met elkaar onderhielden.

En in de loop der jaren hebben we vanuit de St Jacob via intervisiegroepen ons ontwikkeld en met vele mensen samengewerkt.

WOW, wat een rijkdom!
Dankbaar en vervuld!

Dit was de laatste memory in de memory-lane. Morgen gaan we verhuizen: we pakken onze spullen op en gaan ons verwonderen over wat er in en vanuit Drenthe wil en gaat ontstaan.

En dan hebben we volgende week nog een verrassing vanuit Drenthe!