Jörg

Jörg Bauer

samenwerkingpartner

Veranderaar
Sparringpartner
Teamcoach
Facilitator
(Bege-) leider
Projectleider-Programmamanager

Jorg.bauer1@gmail.com
‭+31 6 21 53 65 73‬

Mensen omschrijven Jörg als betrokken, sociaal en bevlogen.
Een feestje om mee samen te werken.

Mijn levensmissie

Ik, Jörg Bauer,

creëer met liefde en plezier

een bedding waar iedereen mag zijn,

kan verbinden en ontwikkelen.

Achtergrond van Jörg Bauer

Limburg en sociale betrokkenheid

Mijn roots liggen in het zuiden des lands. Opgegroeid in een mijnwerkerfamilie ben ik grootgebracht met normen als hard werken, gemeenschapszin, zorgen voor elkaar en een flinke teug plezier en bourgondische ontspanning.

Samenwerken en spelen

In mijn leven lopen twee thema’s als rode draad met mij mee: verbinden en spelen.
Verbinding tussen mensen, in teams, in organisaties, in andere samenwerkingsvormen en tussen mens en natuur. Dit vanuit de overtuiging dat ik alleen nooit zover kan reiken als in verbinding. De impact wordt groter en duurzamer en ik beleef er meer plezier in. De natuur is daar steeds nadrukkelijker een bedding voor. Een spiegel, een leerschool, een plek om in rust en ruimte te ervaren en te oefenen.
Spelen helpt mij enorm hierbij. Met spelen is er de ruimte om te onderzoeken vanuit nieuwsgierigheid, om uit te proberen. En mag het ook misgaan. Daar leer ik ontzettend van en daar zit wat mij betreft de ware potentie voor groei.

Sociaal ondernemerschap

In mijn werkende leven heb ik mijn vlieguren veelal gemaakt ten dienste van de maatschappij. Gedreven vanuit een overtuiging dat iedere mens mee mag doen, heb ik vanuit verschillende rollen en binnen verschillende organisaties mijn bijdrage mogen leveren. Eerst uitvoerend, later meer vanuit tactische en strategische rollen. 5 jaar geleden heb ik de sprong gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap. Dit geeft mij de kans om nog beter mezelf steeds weer opnieuw te verbinden en te spelen in verschillende settingen en rollen. Inmiddels ben ik veel meer van de beweging, het proces en de systemen dan van de inhoud en daar beleef ik zeer veel plezier in.