Jörg

Jörg Bauer

sociaal ondernemer
programmamanager
projectleider
coachJorg.bauer1@gmail.com
‭+31 6 21 53 65 73‬

Mensen omschrijven Jörg als betrokken, sociaal en bevlogen.
Een feestje om mee samen te werken.

Mijn levensmissie

Ik, Jörg Bauer,

creëer met liefde en plezier

een bedding waar iedereen mag zijn,

kan verbinden en ontwikkelen.

Achtergrond van Jörg Bauer

Limburg en sociale betrokkenheid

Mijn roots liggen in het zuiden des lands. Opgegroeid in een mijnwerkerfamilie ben ik groot gebracht met normen als hard werken, gemeenschapszin, zorgen voor elkaar en een flinke teug plezier en bourgondische ontspanning.

Dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, maakt dat ik gekozen heb voor opleidingen en een carrièrepad die mij op plekken in de maatschappij brengt, waar het schuurt.

In het begin als uitvoerende kracht in de schuldhulpverlening en de reintegratie. Later steeds meer op organisatieniveau en meer gericht op de “systemen” die eronder liggen.

De KrachtplekBauer

Vanuit de opgedane ervaringen is er steeds meer verdieping gekomen. Dit ging gepaard met nog meer nieuwsgierigheid naar systemen en samenwerkingen. Niet alleen vanuit één organisatie maar juist op verschillende plekken of samenwerkingsverbanden. Dit ook vanuit het besef dat voor echte oplossingen vaak samenwerking en co-creatie noodzakelijk is. Met mijn kennis, energie en bevlogenheid weet ik de juiste snaar te vinden en te raken om mensen, teams en samenwerkingen in de juiste flow te krijgen teneinde het beoogde resultaat te verwezenlijken. Samen creëer ik de plek waar eenieder in zijn kracht komt. Om hier nog beter mee te kunnen “spelen” ben ik in 2019 gestart met mijn eigen bedrijf. De KrachtplekBauer.