Terug naar Voor Jou

Nieuwjaarsspeech 2019

Goede start van het nieuwe jaar

Een bijzondere gelegenheid om in goed gezelschap
vooruit te blikken naar wat het komende jaar voor jou in petto heeft.

Ben Jij

Bereid bij te dragen aan een bijzondere bijeenkomst, als eerste voor jezelf en daarnaast voor al je mede-speechers en gasten.

Wil Jij

Het voorbije jaar met respect afronden.
Met stimulerende eigen woorden het nieuwe jaar instappen.

Data
In december 2018 een voorbereidingsdag en medio januari 2019 de nieuwjaarsborrel waar de speeches feestelijk worden voorgedragen door dierbaren van de speechschrijvers.

Investering
Deze bepalen we tegen de tijd dat we de nieuwjaarsspeech 2019 gaan voorbereiden. Naar verwachting medio 2018.

wil je een vrijblijvend
intakegesprek aanvragen?

Interesse

informatie op papier?
download de folder

Download

Nieuwjaarsspeech 2019

nieuwjaarsspeech geschreven door jouzelf
voorgedragen aan jou door een door jou uitgenodigde dierbare

Met het schrijven van je eigen nieuwjaarsspeech  willen we je uitnodigen om met aandacht stil te staan bij alles wat het voorbije jaar je bracht.  En bewust de intenties te kiezen waarmee je het komende jaar tegemoet wilt reizen. Daar de woorden bij te vinden die jou richting en vertrouwen geven om te doen wat je in het komende jaar te doen staat.
Door je eigen nieuwjaarsspeech te schrijven, en die vervolgens aan je voorgedragen te krijgen door iemand die je dierbaar is.

de juiste woorden

Om je te helpen daarvoor de juiste woorden te vinden, organiseren we behalve de nieuwjaarsbijeenkomst cq borrel zelf een speciale voorbereidingsdag. De bedoeling van de voorbereidingsdag is om, in een uitnodigende en prettige setting, met enkele oefeningen en handreikingen ervoor te zorgen dat je de eerste regels en/of contouren van je speech op papier hebt. Een basis van waaruit je op eigen gelegenheid tot je uiteindelijke speech kunt komen.
De ervaring leert dat met deze voorbereiding prachtige speeches geboren worden.

feestelijk samenzijn

De feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst (met bubbels) vindt plaats bij Ruimte voor Helden in het hart van Den Haag.
In de voorbije jaren hebben we genoten van de speeches en de interactie tussen de speechschrijver en zijn/haar voorlezer. Heel verschillende ‘setjes’ zijn langs gekomen. Vriend(inn)en, partners, collega’s, moeder/dochter, vader/dochter. Bijzonder om voor jezelf de keuze te maken: wie ga ik vragen mijn speech voor te lezen en dat ook daadwerkelijk met elkaar mee te maken in een prettige setting.

In 2018 organiseerden we de Nieuwjaarsspeech samen met Bruno van den Elshout en Hanneke van der Werf.  De horizon die je op de foto’s ziet is onderdeel van het project van Bruno: New Horizons. Het schilderij op de foto is  van Hanneke!

 


Door wie?

ervaringen van anderen

'Die middag liet de verbondenheid van schrijvers en speechers zien. Prachtig om daar getuige van te zijn.'

Leo van Heereveld
manager en coach

'Het heeft me een impuls gegeven om ook na te denken over mijn jaar. In het ritueel van de speech krijgt dat wat je beoogt extra kracht.'Interesse?

Vul hieronder je gegevens in