Terug naar Nieuws

Memory-lane 8,5 jaar St Jacob: aandacht voor de ruimtes

27 januari 2021

Tags: , , ,

Sfeervol en fijn: zo worden-werden onze ruimtes vaak ervaren.

Ongemerkt zijn daar heel veel uurtjes in gaan zitten: bloemen, koekjes en koffie halen. Papier, lege flessen en restafval wegbrengen. Opruimen en schoonmaken. Stofzuigen in een regelmatig patroon om een mooie grond te bieden voor wat ging plaats vinden.

Elke ochtend als we binnenkwamen: ramen open, frisse energie naar binnen. Kaarsjes aan, oh ja, die in t gangetje naar de toilet ook niet vergeten. Lichten en muziekje aan. Even rondlopen en zelf aankomen. Zodat we beschikbaar waren voor wie we die dag zouden ontmoeten.

In de loop der jaren hebben we ook talloze folders gemaakt, met hulp van dochter Anouk, die voor de lay-out en printklare versie zorgde. Ook altijd weer feestelijk als ze binnen kwamen en hun weg vonden.

Hieronder: Bloemen, vaak van onze favoriete Bloemenwinkel De Iris. Eten van Poke @Avocado en onze huisleverancier Boosty (niet zichtbaar de foto’s, maar wel beroemd en geliefd bij ons en onze klanten).

Ons ‘balkon’ met met het eikenboompje wat ooit bij het graf van Marc zijn vader opkwam en groeide. Mooi om zo zijn zegen dichtbij te hebben. Wel bijzonder is dat het boompje afgelopen zomer op zijn best was en nu ter ziele is gegaan.

Op de laatste foto het lijstje met onze missie … waar we ook zijn en gaan, die blijft!